16.11.2016 Stretnutie generácií,24.november 2016,Starý zámok

Slovenské banské múzeum Vás pozýva na 8.ročník podujatia Stretnutie generácií, … Continue reading

Slovenské banské múzeum Vás pozýva na 8.ročník podujatia Stretnutie generácií, ktoré sa uskutoční 24. novembra 2016 od 9.00 do 14.00 hodiny v priestoroch Starého zámku v Banskej Štiavnici. Podujatie organizuje oddelenie histórie Slovenského banského múzea od roku 2009 a koná sa v najreprezentatívnejších priestoroch Starého zámku – v tzv. Rytierskej sále. Stretnutie generácií je podujatie, ktorého myšlienkou je prepájať svety starých a mladých, seniorov a juniorov.

Podujatie začína o 9:00 hod. na Námestí Sv. Trojice. Účastníci podujatia sa presunú na výstavu Paralelné svety, ktorá je inštalovaná v priestoroch Galérie Jozefa Kollára.

Po jej prehliadke sa účastníci podujatia presunú do priestoru Rytierskej sály v Starom zámku, kde v rámci kultúrneho programu, ktorý je určený na vzájomné spoznávanie a zabavenie sa, vystúpia: súbor Permoník z Materskej školy na ulici 1. mája, študenti Základnej školy Jozefa Horáka, študenti Gymnázia Andreja Kmeťa, členovia Klubu dôchodcov Banská Štiavnica a Klubu dôchodcov Štefultov, členovia Spolku slovenských žien – Živena a klientov Domova Márie. Súčasťou programu je aj prezentácia študentov Strednej odbornej školy služieb a lesníctva.

Vstupné: 1 € (vstupenky budú zlosovateľné v tombole)

Bližšie informácie: 045/6949470, historik@muzeumbs.sk

Podujatie finančne podporilo Mesto Banská Štiavnica.

Podujatie podporili aj Potraviny Ernek a Zelovoc Antalová.

stretnutie-gen2016_plagat

Článok môžete komentovať ...