30.05.2018 Výstava Jarmila Džuppová-Chodník do kruhu, 1.6.-31.7.2018, Galéria J. Kollára.

Výstava v Display BSC v Galérii Jozefa Kollára

Slovenské banské múzeum a Banská St a nica Contemporary srdečne pozývajú na vernisáž výstavy Jarmily Džuppovej- Chodník do kruhu, ktorá sa uskutoční v piatok 1. júna 2018 o 18:00 hod. v Galérii Jozefa Kollára, Nám. Sv. Trojice 8, Banská Štiavnica.

Banská St a nica Contemporary štartuje tretí rok vystavovania v priestore Display BSC výstavou slovenskej autorky žijúcej na geografickej periférii Slovenska v Michalovciach. S Jarmilou Džuppovou začali spolupracovať v roku 2017. Po jej prvej a druhej pracovnej návšteve v Banskej St a nici absolvuje aj tretiu.
Výstava Chodník do kruhu predstaví najnovšie grafiky a výber z malieb, ktoré priamo či nepriamo súvisia s autorkiným "štiavnickým" pobytom.

Priestor Display BSC je malý projektový, výstavný priestor, ktorý vznikol na prvom poschodí Galérie Jozefa Kollára v centre Banskej Štiavnice (Nám. Sv. Trojice 8).
Od roku 2016 v ňom Banská St a nica Contemporary predstavuje projekty, autorov a autorky, ktorí tvorili na Banskej St a nici.


Výstavu organizuje: Banská St a nica Contemporary
Partnerom je: Slovenské banské múzeum / Galéria Jozefa Kollára
Aj výstavy v Display BSC, ktoré sú súčasťou ročnej dramaturgie Banskej St anice vznikajú s podporou Fondu na podporu umenia.
Autorom vizuálu Display BSC je Palo Bálik.

Článok môžete komentovať ...