20.07.2018 Slovenské banské múzeum- Banské múzeum v prírode privítalo 1 500 000-teho návštevníka.

19.júl 2018-výnimočný deň pre Banské múzeum v prírode.

Slovenské banské múzeum s hrdosťou oznamuje, že vo štvrtok 19. júla 2018, privítalo 1 500 000-teho návštevníka expozície Banského múzea v prírode.

Privítanie sa uskutočnilo v areáli Banského múzea v prírode, ktoré je dlhodobo najnavštevovanejšou expozíciou Slovenského banského múzea. 1 500 000-teho návštevníka expozície-Banské múzeum v prírode, ktorým bol Gabko z okresu Trnava v sprievode svojej mamy, privítala zástupkyňa riaditeľa múzea Ing. Magdalena Sombathyová, vedúca Odboru marketingu a environmentálnej výchovy Ing. Petra Páchniková a vedúci oddelenia Banského múzea v prírode Ing. Ondrej Michna.

Poďakovaním pre Gabka, ako 1 500 000-teho návštevníka expozície Banského múzea v prírode, sú ročná vstupenka do všetkých stálych expozícií Slovenského banského múzea v Banskej Štiavnici a Handlovej (Starý zámok, Nový zámok, Galéria Jozefa Kollára, Mineralogická expozícia- Berggericht, Baníctvo na Slovensku- Kammerhof, Dedičná štôlňa Glanzenberg, Banské múzeum v prírode, Expozícia Uhoľného baníctva na Slovensku, Handlová) pre neho a ďalšie tri osoby, upomienkové predmety, ale aj iné malé prekvapenia.

Slovenské banské múzeum samozrejme ďakuje všetkým návštevníkom, ktorí návštevou Banského múzea v prírode (od roku 1975), prispeli k dosiahnutiu takéhoto krásneho čísla pre expozíciu už v polovici letnej turistickej sezóny v roku 2018.

Srdečne pozývame do Banského múzea v prírode, ale aj do našich expozícií aj v ďalších mesiacoch, pretože ponuka je stále bohatá.

Článok môžete komentovať ...